Nu har jag ny blogg.

Okej alla, nu har jag en ny blogg där jag heter maliinmariiaa ( .blogg.se) så läs den nu i fortsättningen i stället för den här. Men eftersom den är ny så har inte skrivt så mycket än, men det kommer. :) och glöm inte att kommentera heller! :)

Jag kommer ta bort den här bloggen inom en vecka, så att ni vet det.

NU HAR JAG NY BLOGG!

Heejsan alla, xD  Nu har jag en ny blogg, och där heter jag maliinmariiaa ( .blogg.se )  Så läs gärna och kommentera den. Inom en vecka kommer jag att ta bort den här bloggen.


NY BLOGG!

............

Jag kommer ta bort den här bloggen och göra en ny. Varför?
Seriöst .... molllly? Jag heter inte ens de xD bara ett namn som jag kallades för förut, och nu är det typ bara en enda som kallar mig det. Och även om jag hetat det ... fyra L ?   Synd att man inte kan byta namn.

Ja, jag vet att jag är sååå himla onödig.  Men sånt är livet. Ibland gör man saker som ingen förstår sig på.

så hejdå , ... jag återkommer.

Slår vad om att ni inte ens kommer läsa det här, :P

tjockdag.

Usch vilken frukost jag äter! Jag är så himla onyttig! Ni vill inte ens veta vad min frukost  var idag.  Vilken tur att man ska till sats imorgon då och träna bort det då, antagligen.

Hur kan man tycka att det är kul att titta på några människor som åker skidor, i flera timmar? Jag fattar det inte.  Hur kan man tycka att det är kul att titta på vasaloppet på tvn? Pappa sitter och kollar nu, ända sen halv 8 imorse. Jag skulle fan dö av uttråkning. xD haha.

Idag ska jag städa på mitt rum ... igen. Jag fattar inte hur det kan bli så stökigt efter bara en dag! XD haha. Ser ut som någon kommit o släppt ner en bomb eller nåt. :P  Är jag bara lat kanske? ... Ja lite kanske :)
Men jag har hört att genier behärskar även kaos ;) Gissa vart jag har sett den meningen. :P

RSS 2.0