Dop

Idag, den 22 februari var det dags för dop. Novas dop. Det kom cirka 30 personer. Det var patriks släkt och våran släkt. Det blev sång och läsa texter. Nova var verkligen duktig under dopet. Hon grät/skrek inte nån gång alls. Jag ska se om jag kan få in en bild på hennes klänning, och på Sarah, patrik och nova. Vet inte riktigt hur man gör, men man får väl hoppas på det bästa.
Det var i vilket fall som helst, trevligt på dopet. Efteråt blev det fika i St: Olais församlinghem, och presentöppning för Sarah och Patriks del. Det var fina presenter.

Som en tjej sa i församlingshemmet;
Man kan ju säga "Vi ses i morgon bitti", men varför kan man inte säga "Vi ses på på tisdag bitti, eller torsdag bitti, osv.?"
Ja, varför kan man inte det? Det låter ju konstigt men , .. . Man säger ju inte , vi ses på tisdag bitti, man säger ju vi ses på tisdag morgon. Samma som att man kan säga , vi ses i morgon kväll, vi ses på tisdag kväll. Varför inte tisdag bitti? Haha, klurigt.



Här är Novas dopklänning, och klänningen hon hade efter dopet, är den guldiga.
 Här har ni en bild på Novas dopklänning, och klänningen hon hade på sig efter dopet. Den klänningen är i bakgrunden.

Patrik, Nova, Sarah. <3
Här är Patrik, Nova och Sarah, självklart föräldrar till Nova. Vilken tur att Sarah träffade Patrik, vem vet hur barnet skulle se ut annars, och heta? Haha ;)

Kommentarer
Postat av: malin

haha ja man kan ju undar? ^^

2009-02-24 @ 16:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0